Події в Україні та світі 2017

03грудняНеділя
03.12. Google офіційно оголосила себе компанією, що повністю перейшла на 100% відновлюваної енергії - сонячної та вітрової.
epravda.com.ua
03.12. Федеральне Міністерство внутрішніх справ Німеччини має намір виплачувати додаткову премію іммігрантам, які добровільно поїдуть з країни.
radiopolsha.pl
03.12. Чотири зобов'язання, пов'язані із третім та остаточним траншем Макро-фінансової допомоги Україні, залишаються невиконаними. На цьому тлі Європейська Комісія не може виплатити останній транш поточної програми допомоги.
europa.eu
02грудняСубота
 
01грудняП'ятниця
01.12. Адміністрація Трампа розглядає план офіційного визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю і в майбутньому переведення посольства США, заявили офіційні особи США, кроки, які можуть спровокувати палестинські протести і поставити під загрозу відновлення довгострокового мирного процесу.
The Wall Street Journal
01.12. Багато мешканців України, які покинули свої будинки після того, як на сході країни спалахнув конфлікт, змушені повертатися назад. У місцях тимчасового проживання не вистачає робочих - експерти Міжнародної організації з міграції (МОМ).
ООН
01.12. План спецпредставника США з питань України Курта Волкера щодо введення миротворців ООН в Донбас уже узгоджений з українською, німецькою та французькою сторонами, повідомив заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.
РБК-Украина
29листопадаСереда
29.11. Посол Євросоюзу в Україні Хюг Мінгареллі запевнив, що Брюссель продовжить підтримувати "повну імплементацію Мінська, незважаючи на розчарування".
news.liga.net
29.11. Президент України Петро Порошенко підписав закон про вихідний день в Україні 25 грудня і скасування вихідного дня 2 травня.
interfax.com.ua
29.11. Ефіопія має найбільше християнське православне населення за межами Європи, і за багатьма вимірами православні ефіопи мають набагато вищий рівень релігійних зобов'язань, ніж православні християни в серці Центральної та Східної Європи.
pewresearch.org
28листопадаВівторок
28.11. Штучний інтелект Facebook отримав нові можливості і зможе шукати людей з суїцидальними намірами по всьому світу.
forbes
28.11. 27 листопада в Будапешті відбувся саміт 16 + 1 країн Центральної і Східної Європи і Китаю, організований угорським прем'єр-міністром Віктором Орбаном.
euractiv.com
28.11. Дослідження, проведене Європейським центральним банком, показало, що лідерами в процесі переходу від готівки до більш сучасних засобів оплати в зоні євро є країни Бенілюксу, Естонія та Фінляндія.
ВВС
27листопадаПонеділок
27.11. Європейська Комісія визначила конкретні області інвестицій для свого Плану зовнішніх інвестицій. Новий план мобілізує сталі інвестиції в розмірі 44 млрд. євро для Африки та сусідніх з ЄС країн.
eeas.europa.eu
27.11. Прем'єр Держради КНР пообіцяв виділити 3 млрд доларів на проекти в 16 державах Центральної та Східної Європи. Фінансування буде здійснюватися в рамках інвестиційної стратегії Пекіна - новий "Шовковий шлях".
dw.com
27.11. Від коридорів Конгресу США в коридорах палат парламенту політики все більше стурбовані тим, чого Facebook коштує суспільству.
ft.com