Події в Україні та світі 2017

24березняП'ятниця
24.03. Застосування забороненого Мінськими угодами озброєння на Донбасі зросло на 75% - ОБСЄ.
glavcom.ua
24.03. Технічна місія МВФ розпочала роботу в Україні.
Економічна правда
24.03. Український конгресовий комітет Америки звернувся до держсекретаря США з проханням відвідати Україну в ході запланованого на квітень європейського турне.
Голос Америки
24.03. В Україні з 2010 закрилися 3 362 школи.
ІнА "Українські Новини"
23березняЧетвер
23.03. Верховна Рада скасувала необхідність вказувати відомості про місце перебування особи в довідці про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.
Українські Новини
23.03. Якщо політика Європи щодо Анкари не зміниться, жоден європеєць не зможе відчувати себе в безпеці в жодній країні світу, заявив президент Туреччини.
Deutsche Welle
23.03. Китайський прем'єр, Лі Кецян говорить, що Пекін проводить зовнішню політику миру і шукає «Шляхи розвитку, що відповідають нашим традиціям».
the guardian
23.03. Україна випала з першої десятки світових виробників сталі. У лютому лідерство зберіг Китай, далі йдуть: Японія, Індія, США, Росія, Південна Корея, Німеччина, Туреччина, Бразилія.
УНИАН
22березняСереда
22.03. Верховна Рада попросила Конгрес США надати Україні статус основного союзника поза НАТО.
rns.online
22.03. Керівник Німецької групи радників в Україні Рікардо Джуччі вважає, що втрати української економіки від розриву зв'язків з Донбасом сягнуть 1,6 відсотка ВВП.
Deutsche Welle
22.03. Facebook почав впроваджувати сторонній інструмент перевірки фактів у боротьбі з підробними новинами, попереджаючи користувачів про «спірний контент».
Guardian
22.03. Європейська комісія до черговий раз закликала держави-члени ЄС виконати зобов'язання з прийому біженців, в іншому випадку загрожує наслідками.
radiopolsha.pl
21березняВівторок
21.03. Йоханнес Хан, європейський комісар з питань політики сусідства та переговорів про розширення, сказав, що перспектива вступу Туреччини до ЄС стає «все більш і більш нереалістичною».
POLITICO
21.03. Скасування блокади ОРДЛО можливе тільки після повернення Україні захоплених підприємств - Порошенко.
zn.ua
21.03. Нацбанк України погіршив прогнози зростання економіки і поточного рахунку, після того як ключовий кредитор країни - Міжнародний валютний фонд відклав виділення нового траншу, щоб оцінити втрати від торгової блокади бунтівних районів Донбасу.
ru.reuters.com
20березняПонеділок
20.03. З тих пір, як президент США Дональд Трамп перейшов на протекціоністський тон, Європа шукає альтернативи. ... Щоб стати економічно менш залежною від цього, Європа хоче тісніше співпрацювати з Азією.
sueddeutsche.de
20.03. Європейський банк реконструкції і розвитку має намір збільшити обсяг інвестицій в проекти в Україні до 1 мільярда євро в 2017 році.
Цензор.НЕТ
20.03. Україна заборонила в'їзд європейським політикам, які відвідали окупований Крим.
УНІАН
19березняНеділя
19.03. Міжнародний валютний фонд переніс виділення Україні траншу для вивчення впливу блокади Донбасу на макропоказники.
Українські Новини
19.03. З квітня 2014 року на Донбасі в результаті бойових дій загинули більше 2 тисяч цивільних осіб, отримали поранення від 7 до 9 тисяч чоловік, - XVII Доповідь Управління Верховного комісара ООН з прав людини (УВКПЛ) про ситуацію з правами людини в Україні.
Новости Донбасса
19.03. Канцлер Ангела Меркель повторила в неділю, що Німеччина рішуче виступає за вільну торгівлю і відкриті ринки в той час, коли Сполучені Штати стають все більш протекціоністськими.
Reuters